top of page
Er zijn nog geen tags.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Bad hair day!

Hip hip Hooray it's kingsday, je stapt uit bed, loopt naar de spiegel en schrikt je een hoedje.. HELP.. het is weer zo ver; bad hair day! Zucht... eerst maar eens een kop thee! Alle overige spiegels die je in huis tegen komt wil je het allerliefst ontwijken. oeps, kijk je toch per ongeluk weer in de spiegel.. (mm zal ik vandaag maar in huis blijven?) Na het douchen, nog erger.. je haar pluist.. voelt droog.. het zit niet, alles staat de verkeerde kant op.

Helaas zijn de bad hairday's altijd op de momenten dat het niet uitkomt, je hebt een belangrijke of spannende afspraak. Je wilt op je best voor de dag komen.. Je staat met je handen in het haar!

Mijn tips wat te doen bij een bad hair day:

De simpelste oplossing is; bind gewoon je haar vast, zit zelfs dat niet en heb je tijd zat? Neem een haarmaskertje, je haar glanst en voelt weer gezond aan.

Je kan ook kiezen voor een vlecht, en dan bedoel ik niet 2 heidi-vlechtjes.. Maar maak 1 vlecht die opzij langs je hals naar voren loopt, hoe wilder je haar is des te beter het resultaat zal zijn!

Mijn eigen oplossing bij een bad hairday is; je haar nat maken, een klein beetje mousse erin, kort fohnen zodat je haar handdoek droog is en vervolgens een lage knot maken (deze hoeft overigens niet perfect te zitten). Na een half uurtje/uurtje haal je het eruit en zal je zien dat je een mooie slag in je haar hebt!

Tot slot: praat niet over je bad hair day als mensen je toch een compliment geven, maar geef jezelf een schouderklopje dat je het beste uit je bad hair day hebt gehaald!


bottom of page